Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Még több sztár, Még több hír!!

Ashley Tisdale:

Ashley Tisdale és Vanessa Hudgens együtt látogattak meg egy szalont, hogy új tetoválást varrassanak magukra.

Ashley és Vanessa közösen tetováltatott

 

A két High School Musical-sztár, akik a valóságban nagyon jó barátnők, együtt mentek el az East Side Ink szalonba, ahol közösen csináltattak tetoválást. Ashley-nek ez a harmadik mintája, egy francia mondat, a jamais seule olvasható a lábfején, ami magyarul annyit tesz: „egyedül soha.”

Nessa a nyakán lévő pillangó után a kezére egy buddhista jelet varratott – az univerzum jelképeként.

„Hihetetlen éjszaka @jenkellytisdale-lel és Nessával! Imádom őket! –tweetelte Ashley az este után, majd később Vanessa testvérének is csiripelt. – @stellahudgens, hiányolunk! Én és a nővéred teljesen megőrültünk, biztos vagyok benne, hogy hallottál róla. Szeretlek, és hamarosan találkozunk.”

Ashley nővére, Jennifer is elkísérte a lányokat.

 

 

Brenda Song:

 Brenda Song nem vár gyereket Miley Cyrus bátyjától, Trace-től. Mindezt a színésznő édesanyja erősítette meg.

Nem terhes Brenda Song

 

Nyár végén érkezett a hír, miszerint a Disney üdvöskéje, Brenda Songgyereket vár a Metro Station egykori tagjától, Trace Cyrustól.

Eddig mindkét fél hallgatott, nem cáfolták, de nem is erősítették meg a szóbeszédeket. Azonban ennek most vége, a csendet a színésznő édesanyja, Mai oszlatta el, és elárulta, hogy semmi sem igaz a pletykákból:„Valójában nem terhes. Nyugtalanító volt a családunk számára, hogy miken ment keresztül, és hogyan beszéltek róla.”

 

Debby Ryan:

 A 18 éves Disney-sztár jövőbeli terveiről és új sorozatáról, a Jessie-ről mesélt a Relate magazinnak.

Debby Ryan divattervezőnek áll?

 

Elárulta ,hogy jött létre az új show-ja, és miként öltözik egyedien. Továbbá elmondta azt is, hogy szeretne családot, és szívesen utazgatna a világban.

– Jól hallottam, hogy te segítettél létrehozni a (Jessie) show-t?
– Én segítettem továbbfejleszteni. Ötleteket adtam a vágóproducernek, és a show vezetőjének, Pamela Eellsnek, aki az eredeti Nannyn dolgozott, de együtt dolgoztunk a The Suite Life on Decken is. Együtt kezdtünk el új ötletekkel előállni. Mesélt a dadusos ötletéről, és nagyon tetszett. Elvittük a Disney-hez, és a továbbiakban én segítettem a karakterek megalkotásában, és a szereplők válogatásában. Egy kicsit a történettel kapcsolatban is segíthettem. Az első évadunkban tanácsadó vagyok, a következőben már producer leszek, utána pedig már vágóproducer is lehetek, feltéve, ha minden rendben lesz, és az emebreknek is tetszeni fog a show!

– Nagyon jó divatérzéked van. Honnan jön a stílusod?
– Mindent én tervezek. Gyakran járok régiségboltokba, ajándékboltokba, a tesóm szekrényébe – szeretek ilyen random helyeken keresgélni. Alapvetően imádom még szétvagdalni és átalakítani a ruhákat, hogy még inkább a sajátomnak érezzem. Az egyik barátommal például egy szörfös boltba mentünk, és ezt a Life Guard ('életmentő') feliratú pólót találtam ott, amit én magam alakítottam át egy menő toppá. Rengeteg mód van arra, hogy egyszerű legyél és egyben jól is érezd magad. Mostanában imádom a haspólókat, a magasított derekú nadrágokat és a rövidnacikat. Apróbb darabokkal is ugyanúgy eltakarhatod magad. Az egész arról szól, hogy kreatív legyél, mert ha bemész egy boltba, sosem fogod pontosan azt kapni, amit viselni akarsz.

– Milyen jövőbeli terveid vannak?
– Szeretnék zenét írni és producerként is dolgozni pár művésszel – szeretném táplálni és inspirálni az emberek kreratív szellemét, akár egy ruhamárkán vagy egyéb öltözékeken kersztül. Jelenleg van pár nagyon jó dolgom kibontakozóban... A következő hónapokban mindenképpen nyilvánosságra is hozunk párat ezek közül. Egy nap szeretnék férjhez menni, családot alapítani, és szeretnék utazgatni is. Rengeteg dolog van, amit még nem láttam, és nagyon szeretnék.

Reméljük, sikerül megvalósítania az álmait.

 

Vanessa Morgan:

 Vámpírunk, a gyerekcsősz címmel debütált a Disneyn egy új sorozat, Vanessa Morgan főszereplésével.

A vámpírbébicsősz debütált a Disney csatornán

 

A Disney csatorna október 8-án mutatta be a Vámpírunk, a gyerekcsősz című sorozat bemutatóját, a show pedig egy hét múlva, pontosabban október 15-én kerül leadásra, méghozzá dupla résszel.

Tegnap mutatták be a sorozat alapsztoriját film formájában. A műsor egy fiatal lányról, Sarah-ról szól, akit megharap vámpír barátja, így ő is azzá válik. Egy ismerősét helyettesíti bébicsőszködésben, amikor megismerkedik Ethannal és barátjával, akik segítik megőrizni a titkát.

Jelenleg nem tudni, hogy a sorozatból hány évad kerül majd leadásra, de egyelőre szombatonként lehet megtekinteni az újabb részeket a Disney csatornán. A főszereplő, aki megformálja Sarah karakterét, a Harriet, a kém: Blog háborúk című film egyik szereplője, Vanessa Morgan.