Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sztárhírek-Bella Thorne

Több fiatal sztár is csatlakozott az Anti-Bullying PSA kampányhoz, amely lényege a fiatalokkal szembeni lelki és fizikai bántalmazások megállítása.

Fiatal sztárok kampányolnak az erőszak ellen

 

A Love is Louder kampány után a My Life My Power Anti-Bullying PSA hívja fel az emberek figyelmét a változtatásra. Az új szervezkedés lényege, hogy megállítsák – vagy legalábbis csökkentsék – a fiatalok ellen irányuló lelki és fizikai bántalmazásokat.

A program első reklámarca a Shake It Up sztárja, Bella Thorne volt, aki egyvideóban, könnyeivel küszködve beszélt arról, hogy bizony ő is áldozatául esett a fenyegetéseknek és megfélemlítéseknek. Mára már kibővült a hírességek listája, így csatlakozott a mozgalomhoz Stella HudgensKeana TexeiraFivel StewartVanessa LengiesCassie Scerbo, Reene Olsted ésRick Malambri is.

A kampány október 22-én debütál Burbankban.

______________________________________________

 Az Indul a risza! című filmsorozat két szereplője, Bella Thorne és Zendaya közös videoklipet készített, méghozzá a Watch me című dalhoz.

Bella Thorne és Zendaya újra riszálnak

 

Az Indul a risza! című filmsorozat bájos szereplői, Bella Thorne és Zendaya nemcsak a méltán népszerű szériában, hanem közös videoklipjükben is riszálnak. A Watch me című dal ugyanis igazán pörgősre sikerült, melyhez egy táncos kisfilmet is sikerült összehozniuk a csajoknak.

A Watch me zenés videója az iTuneson is jól nyitott: a harmadik helyen startolt, maga mögé utasítva a legnagyobb kedvenceket. A kisfilmet csakKaty Perry Last Friday Night és az LMFAO és Lauren Bennett Party Rock Anthem című klipjei tudták megelőzni.

A színésznőkből énekesnővé avanzsált lányok úgy tűnik, a zenében is jeleskednek, és ezt persze a rajongók cseppet sem bánják.

______________________________________________________________

Köztudott, hogy Bella Thorne, az ifjú Disney-sztár diszlexiás, de ő egy kicsit sem szégyelli.

Bella Thorne nem szégyelli diszlexiáját

„A diszlexia nagy részben meghatározza az életemet. Először nagyon féltem, és nem volt emiatt önbizalmam. Úgy éreztem, nem vagyok olyan okos, mint a többi gyerek, és nem tudtam úgy olvasni, ahogy ők”  vallotta be a színésznő a Just Jarednek.

Azonban már legyőzte félelmét, ami családja támogatásának is köszönhető, és büszkének is érzi magát: azt mondja, a diszlexia megtanította neki, hogyha keményen dolgozol, bármilyen kihívást megoldhatsz.