Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sztárhírek-Demi Lovato

 Demi Lovato hírek:

Mostanában sok hír kering a folytatásról, miszerint lesz második része

a Hercegnővédelmi programnak, ám némi változás mégis történik a

filmben.

Újra jön a Hercegnővédelmi program?

Miután a Hercegnővédelmi program című film a harmadik legnépszerűbb Disney-mozivá nőtte ki magát (a High School Musical és a Rocktábor után), sokan szerették volna, hogy folytatódjon a két különböző világból származó tinilány kalandos története, főleg, hogy a rajongók két kedvence, Selena Gomez és Demi Lovato a főszereplője a filmnek.

 

A fanok nagy örömére nemrég olyan hírek kezdtek terjengeni az interneten, miszerint a készítők már a második részen gondolkoznak, ám az eredeti főszereplők nélkül, mivel Selena és Demi jelenleg túl elfoglaltak a szerep elfogadásához: a nemrég a parfümbizniszbe is belekóstoló sztár akciófilmen dolgozik, míg az utóbbiról kiderült, hogy ő lesz a negyedik mentora a 2012-es amerikai X-Faktornak, valamint a két lány barátsága sem olyan erős, mint az első film idején.

Azonban a készítőket ez sem hátráltatta, hiszen felmerült bennük a Disney új „legjobb barátnő párosa”, Bella Thorne és Zendaya, akik a filmben magukra öltenék Rosie és Carter karakterét.

Azt nem tudni, hogy a folytatás mikorra várható, valamint az is ismeretlen, hogy a történet folytatódik-e vagy egy teljesen új sztorit dolgoznak fel.

________________________________________

Demi is beállt a sorba Kat Graham, Rebecca Black és Vanessa

Hudgens után: már ő is szőkén hódít!

Demi Lovato is szőke lett

Demi Lovato az utóbbi időben gyakran váltogatja hajszínét. Pompázott már a barna és a vörös több árnyalatában is, tegnap viszont szőkén jelent meg egy rendezvényen.

Május 14-én hivatalosan is lerántották a leplet az amerikai X Factor új mentorainak kilétéről New Yorkban. Sok jelölt közül végül Britney Spears és Demi Lovato társult Simon Cowell és L.A. Reid mellé. A sajtótájékoztatón a volt Disney-sztár bemutatta új haját, ami vegyes fogadtatásban részesült. Sokaknak tetszik a váltás, de vannak olyanok is, akik nincsenek megelégedve kedvencük új frizurájával.

 


New York – 2012.05.14.

A People magazin értesülései szerint Demi pénteken este látogatott el a West Hollywood-i Nine Zero One szalonba, ahol már törzsvendégnek számít.

__________________________________________

Az énekesnő nyíltan beszélt arról, hogy hogyan kezelte a szakítását

Wilmer Valderramával.

Demi Lovato: „Legjobb, ha egy kicsit elbújunk a világ elől”

Egy-egy kapcsolat végén, a szakítás a legfájdalmasabb dolog, amit el lehet képzelni az adott pillanatban. Demi Lovato, aki idén tölti be a huszadik életévét, a brazil MTV-nek beszélt arról, miként kezeli a szakításokat.

„A legjobb dolog, amit egy ilyen jelentőségteljes döntés után tehetünk, hogy egy kicsit elbújunk a világ elől, és mélyen magunkba nézünk. Aki teheti, az utazzon el a városból, de a legjobban az teszi, aki egyenesen az országot hagyja el egy kis lelki békéért – meséli az énekesnő.

 

Legutóbbi kapcsolata a 32 éves színésszel, Wilmer Valderramával néhány hónapja ért véget, de az énekesnő remekül érzi magát a bőrében. Miután rendbejött az idegösszeomlása után, újult erővel vágott bele a zeneiparba.

Érdemes megfogadni az énekesnő tanácsait, hiszen láthatóan kivirult az utóbbi időben.

_____________________________________________________

Már hivatalos: Demi Lovato és Britney Spears lesznek az amerikai

The X Factor harmadik és negyedik zsűritagjai.

Demi kevesebbet kap a mentorkodásért, mint Britney

Régóta mennek a találgatások, melyik négy híresség fogja betölteni az amerikai The X Factor második évadában a mentorok szerepét. Először a show megalapítója, Simon Cowell neve került meghirdetésre, de nem sokkal később L. A. Reid is aláírta a szerződést. Azonban a két női zsűritag kiléte egészen idáig kérdéses volt.

 

Senkinek sem okozott nagy meglepetést a Fox csatorna hétfői sajtótájékoztatója, ahol bejelentették, kik lesznek a második évad mentorai, hiszen nagyon régóta sejteni lehetett, hogy Demi Lovato és Britney Spears fogja betölteni a két fentmaradó helyet.

Ahogy arra már korábban fény derült, Britney 15 millió dollárt, megközelítőleg hárommilliárd forintot kap részvételéért, azonban Deminek ennél jóval kevesebbel kell beérnie. Hiába véli úgy Simon, hogy az ex-Disney-sztár – múltjából fakadóan – remek tanácsokkal tudja majd ellátni a versenyzőket, szerepeltetése nem ért meg neki annyit, mint Britney-é. Miss Lovato „csupán” egymillió dollárt, vagyis kb. 200 millió forintot kap mentorkodásájért.

Mindenesetre ez sem kevés pénz, és Simon talán azért döntött így, mert Demi az X Factor alatt turnéjával is el lesz foglalva, így kevesebb időt tud majd fordítani mentoráltjaira.

______________________________________________________

A The X Factor egyik stábtagja elárulta, hogy először Miley-t

választották mentornak, azonban Simon Cowell szívesebben

dolgozott volna Demi Lovatóval.

Demi Lovato kiütötte Miley Cyrust

Már egy ideje keringenek azok a pletykák, miszerint Demi Lovato lesz az egyik mentor az amerikai The X Factor következő évadában. Csak két biztos zsűritagot hirdettek ki: a műsor szülőatyját, Simon Cowellt és L.A. Reidet. A fennmaradó két hellyel kapcsolatban rengeteg név felmerült, többek között Fergie, Janet JacksonLeAnn RimesMiley CyrusBritney Spears és Demi Lovato is esélyesek voltak a feladatra.

 

Azóta véglegesítették, hogy Britney fog az egyik mentori székben trónolni, azonban az utolsó névre csak most derült fény. Eddig Miley Cyrust tartották a legesélyesebbnek, azonban Simon Cowell meggondolta magát. Talán az is befolyásolta Simon döntését, hogy maga Spears kisasszony is inkább Demit tudta volna maga mellett a zsűripultnál. A TMZ információ szerint most már biztos, hogy Lovato fog mentorkodni barátnője helyett, hiszen aláírta a szerződést.

Simon Cowell gondolkodott, ahogy a tárgyalások folytak, és úgy döntött, hogy a sztori, amit Demi Lovato tud majd mesélni a versenyzőknek, nagyon tanulságos lehet számukra – mesélte a tehetségkutató egyik készítője. – Simonnak tetszik, hogy Britney és Demi is rengeteg rossz és jó időszakon vannak túl, így reméli, meg tudják majd mutatni a versenyzőknek, hogyan kezeljék a hirtelen jött hírnevet. Miley nem rendelkezik ilyen kemény és érzelmes múlttal, mint ami Demi mögött van.

Habár a készítők választása végül nem Miley-ra esett, azt híresztelik, hogy nem akartak teljesen elállni a lány műsorban való szerepeltetésétől, és egy másik, szintén jelentős feladatot szántak neki. Szeretnék, ha ő lenne az amerikai The X Factor második évadának házigazdája. Még nem tudjuk, Miley mit reagált a hírekre, mindenesetre reméljük, hogy ez az incidens nem áll majd a két lány barátsága közé.

Demi Lovato legutóbbi interjújában elismerte, hogy 13 kilót szedett fel magára, mióta kijött a szanatóriumból. Azonban az egykor étkezési zavarokkal küszködő lány ma már teljesen egészséges, és nem zavarja a súlyfelesleg.

Demi Lovato manipulálta az embereket 
Demi Lovato új lemezének borítója
.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.