Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sztárhírek-Miley Cyrus

 Miley Cyrus hírek:

Minden szempár Miley Cyrusra, pontosabban a melleire tapadt vasárnap este, amikor végiglejtett a vörös szőnyegen mélyen kivágott estélyijében.

Miley Cyrus megcsináltatta a melleit?

A fiatal híresség vasárnap este Los Angelesben vett részt a CNN Heroes díjátadó ünnepségen, ahová barátja Liam Hemsworth is elkísérte, és ahol ismét sikerült magára vonzania az emberek figyelmét. Ezúttal mellei keltettek feltűnést, amelyek szemmel láthatóan megduplázták pár hónappal korábbi méretüket, és ez valószínűleg nem jó öreg természetanyánk műve.

A 19 éves sztárról már eddig is keringett a pletyka, miszerint nem veti meg a plasztikai sebészeti klinikák exluzív szolgáltatásait, s habár lehetséges, hogy csak a ruha tett csalóka benyomást, a képeket elnézve igen valószínű, hogy több van a háttérben.

Az énekesnő egyelőre még nem nyilatkozott az ügyben, és erősen kétséges, hogy ha igaz is a pletyka, vajon bevallja-e majd őszintén, hogy orvosi kezekre bízta fiatal mellét, vagy úgy gondolja, az ilyesmit egyszerűen titokban lehet tartani.

____________________________________________________________

Demi Lovato sok kritikát kap súlyával kapcsolatban, mióta kigyógyult bulimiájából. Miley Cyrus most kiállt barátnője mellett, és beszólt a támadóknak.

Miley Cyrus megvédte Demi Lovatót

 

Demi Lovato egy évvel ezelőtt súlyos bulimiával került rehabilitációs központba. Azóta a lány jól van, viszont az utálkozók nem hallgattak el. Folytonos kritikákat tesznek a lány alakjára, aki bevallása szerint 13 kilót szedett fel gyógyulása óta. Azonban Deminek nem kell egyedül szembeszállnia a támadásokkal. Egykori kollégája, a szintén sokat támadott Miley Cyrus kiállt a lány mellett, és beszólt a támadóknak.

Miley először egy Marilyn Monroe-t ábrázoló fényképet posztolt Demi falára, azzal az üzenettel, hogy itt a bizonyíték, hogy teltebb alakkal is lehet igazi szexszimbólum valaki. Azonban az énekesnő nem elégedett meg ennyivel, és írt még egy üzenetet, melyben kifejtette, hogy szerinte mennyire csodás alakja van a lánynak.

„Elpusztítok minden egyes embert, aki mégegyszer kimondja rád a K betűs szót [kövér]. Neked van a legszexibb, legformásabb alakod” – csiripelte a Hannah Montana sztárja.

Erre már Demi is bőszavúbban válaszolt: „Istenem, nagyon szeretlek. Te is csodásan nézel ki. És ha rád is ezt mondja valaki, megkapja a magáét. Jobban hiányzol mint valaha, és nagyon büszke vagyok rád, hogy ezt írtad.”

Egyébként már Demi is kiállt egyszer barátnője mellett, amikor hirtelen stílusváltása miatt lett a támadások középpontja.

_____________________________________________________________________

 

A fiatal sztárt számos támadás éri, de már korántsem a stílusa miatt. Jelenleg a súlyát kritizálják a rosszakarói.

Miley Cyrust kövérnek tartják

 

Miley Cyrus eddig barátnőjét, Demi Lovatot védte meg a kritikus kommentelőkkel szemben, ám most saját magáért is ki kellett állnia. Az ifjú színész-énekesnő ebben már gyakorlott, hiszen mikor kikerült a Disney kezei közül azonnal a támadások kereszttüzében találta magát. Akkoriban a stílusa miatt érték a negatív vélemények, most pedig neki is a súlyát firtatják.

„Egy olyan lányt, mint én dagadtnak hívni, ezt teszitek a többi emberrel is. Én szeretem magamat, és ha ti is így éreznétek, akkor nem ülnétek azért a számítógép előtt, hogy megsértsetek másokat.” – írta a 19 éves Miley a Twitterjén, és egy képet is mellékelt a hozzászólásához egy anorexiás lányról.

A hamarosan ismét szinkronhangként remekelő lány valóban felszedett magára néhány kilót az elmúlt időszakban, és ezt ő is elismeri. Szerinte azonban a férfiaknak nem azok a lányok kellenek, akiken mindössze a csontokat lehet megfogni, így minden hölgyet bíztat az egészségesen nőies testalkatra, és ígéretett tett, hogy ezentúl is fel fogja emelni a hangját a túlzott soványság ellen.

____________________________________________________________

 

Miley Cyrus és Demi Moore nemrég együtt forgatott, de közös filmjük megjelenésére a rajongóknak még egy kicsit várniuk kell.

Miley Cyrus új filmje jövőre érkezik

 

Miley nemrég fejezte be legújabb filmjének, a LOL-nak a forgatását, melyben Demi Moore is főszerepet játszik, ám a vígjátékra még várni kell a rajongóknak. A Hollywood Life beszélt egy belső forrással, aki szerint a film 2012 tavaszára várható.

___________________________________________________________________

Az énekesnő a bátyjától kapott felsőben pózolt, és imádja a cigisdobozos mintával rendelkező ujjatlant.

Miley Cyrus cigisdobozba öltözött

 

Miley Cyrus a Twitteren osztott meg egy fényképet, amin az új, cigisdobozos trikójában van. A kommentekben megköszönte bátyjának és Brenda Song-nak az egyedi felsőt, melyen a cigarettamárka helyén „Hollywood” felirat látható. Miley teljesen beleszeretett az új szerzeménybe. Az énekesnő saját bevallása szerint imádja az egyszerű, de vagány dolgokat, és ez a felső ezért is került ilyen közel szívéhez.

Eközben Trace Cyrus is megosztott egy képet, amin a tinisztár az említett felsőt viseli. Az énekesnő szerint ez egyáltalán nem számít cigireklámnak, bár előre tudja, hogy a kritikusai úgyis támadni fogják. A rajongók véleménye egyelőre megoszlik, de valószínűleg sokan fogják keresni a sztáron található felsőt a boltokban.

Nem tudjuk eldönteni melyik jobb, egy ilyen trikóban a kamerák elé állni, vagy fehérneműben pózolni. Mindenesetre egyiket sem javasoljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.