Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sztárhírek-Selena Gomez 2.

Selena Gomez hírek 2:

Justin Bieber – akit barátnője, Selena Gomez is elkísért – Washingtonba utazott. Ezidő alatt A Four Season's Hotelben vettek ki szobát tízezer dollárért.

Elnöki lakosztályban szállt meg Justin Bieber és Selena Gomez

A két sztár Washington D.C. minden bizonnyal egyik leghíresebb és legdrágább hoteljében szállt meg. Ám Biebernek nem felelt meg akármilyen szoba, az elnöki lakosztályt vette ki.

„Az elnöki lakosztály, amelyben Justin és Selena megszállt, lélegzetelállító, sok pazar designnal, és egy romantikus kilátással. Tízezer dollár éjszakánként” – árulta el egy bennfentes. És hogy mit kínál a lakosztály?

„Az 586 négyzetméteres szoba egy hatalmas ágyat, egy márvány fürdőszobát és egy nyolc fős ebédlőt tartogat. Justin és Selena három éjszakára maradt” – magyarázta a Hollywood Life forrása.

10 ezer dollár nagyjából 2,3 millió forintnak felel meg, így ha három éjszakát maradtak, az azt jelenti, hogy majdnem 7 millió forintot hagyott ott a fiatal énekes.

A washingtoni útján Justin az elnöknek énekelt, a pár hokimeccsen járt és mindezek mellet még volt idejük luxuskörülmények között pihenni az elnöki lakosztályban.

____________________________________________________________________

Nemrég még Selena Gomez kistestvérének érkezéséről szóltak a hírek, azonban a minap szomorú dolog történt. Selena édesanyja elvesztette magzatát.

Tragédia Selena Gomez családjában!

Alig pár hete, hogy Selena Gomez elújságolta Twitterén a nagy hírt, miszerint érkezik a kistestvére. Selena édesanyja, Mandy első gyermekét várta jelenlegi párjától, Brian Teefytől, és csak úgy mint a szülők, a lány nagyon izgatott volt, a csöppség érkezése miatt, azonban sajnos nem minden alakult jól: két nappal ezelőtt, a nő elvesztette a magzatot!

Sel, éppen Los Angelesben tartózkodott, barátja, Justin Bieber koncertjén, mikor megkapta a rossz hírt. A fiatal csillag pánikba esett, és rögtön hazautazott, hogy családjával lehessen ebben a nehéz időszakban, valamint elkövetkezendő koncertjeit is törölte.

A család azóta is együtt gyászol, és reméljük sikerül kiheverniük ezt a traumát, és a Disney-csillag ismét olyan életvidám lesz, mint ezelőtt.


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

mindenkinek

(Skyler, 2011.11.26 17:41)

Ez egy undoritó dolog amit csináltok lehet nem szeretni Selenát de akkor sem kell bántani és ha leszurta mileyt akkor mi van a sztárok mindig leszurják egymást vagy ezért vagy azért ugy hogy ennyit erről nem kell lefujgni azt a szegény selenát neki is rosszul esik.

Uristeen*:/

(Brookie, 2011.10.23 12:59)

MileyForever92 és DemiLovatooh... Selenának tényleg visszakéne vennide nem kell kinyírni... :)