Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sztárhírek-Zendaya

Demi Lovato kampányában, a Love is Louder then the Pressure to Be Perfectben a rengeteg rajongón kívül néhány híresebb személy is részt vesz.

Sztárok is csatlakoztak Demi kampányához

 

Demi Lovato április elején fogott bele a Love is Louder then the Pressure to Be Perfect kampányába, ami magyarul így hangzik: 'A szeretet hangosabb mint a nyomás, hogy tökéletes legyél'.

Úgy kezdődött az egész, hogy a lány két tenyerére kiírta ezt a jeligét, és arra kérte rajongóit, illetve azokat, akik hasonló problémákkal küzdenek vagy küzdöttek, mint ő korábban, hogy szintén készítsenek egy ilyen fotót, és küldjék el a kampány hivatalos oldalára. Így is történt, Demi állítása szerint rengeteg képet kapott, de most Hollywood csillagai is besegítenek, így néhányan le is fotózkodtak a szöveggel tenyerükön. Íme néhány közülük: elsőnek Miley Cyrust kellene megemlíteni, aki nemcsak hatalmas népszerűségnek örvend, hanem a még 2008-ban Mitchie Torres néven megismert hölgy egyik legjobb barátnője. „Tinédzserlánynak nem könnyű lenni, főleg, ha reflektorfényben tölti le az ember mindennapjait” – mondta. A Last Song sztárja arra szeretné felhívni az emberek figyelmét, hogy nem fontos népszerűnek lenni ahhoz, hogy boldog légy.

A Disney Channel ifjú csillaga, Zendaya Coleman azt mondja, hogy minden vele egyidős lánynak szüksége van egy olyan példaképre, mint Demi, aki képes felnyitni mások szemét. A Risza fel sztárja rengeteget gyakorol, hogy ne valljon szégyent táncos műsorában. Azt mondja, ő hisz abban, hogy a legnagyobbnak hitt álmok valóra tudnak válni.

A többiek, név szerint Caroline SunshineAnnaSophia RobbAshley Argota, Victoria Justice, Savvy és Mandy illetve Lenay Dunn.